Nothing much really.

Helgen kom och gick. Sådär bara. Underbart väder har vi fått. Ny stekpanna har jag fått. Äntligen! Och en ny vårparkas. Men den bästa gåvan är solen.

Snart avslutat dag sju på min deff. Reflekterade över den igår. Och idag. Jag är pigg. Var pigg på jobb både torsdag och fredag utan att få den där eftermiddagsdippen. Den är jobbig. Men det har jag alltså lyckats undvika och det vore ju fantastiskt om det fick fortsätta. Lyckan hade varit om man studsa ur sängen på morgonen. Kanske något man kan träna sig till?

Önskar att jag kom upp och iväg på morgonpromenader på morgonen före frukost och jobb. Önskar. Jobbar på det. Övar. Att komma upp. Inte lätt.

I morgon får man vakna till en ny vecka med nya möjligheter. Klyschigt. Men förmodligen sant.

Borde går ner och göra en sallad till min lunch i morgon. (äter inte enbart sallad) Men jag orkar inte. Så jag tänker att jag kan göra den på morgonen, men jag vet att jag i morgon bitti kommer förbanna mig för att jag inte gjorde den nu. Men jag orkar inte. Man lär sig inte fast man är snart fyrtio. Man och man, jag. Kanske bör tilläggas. Nåväl, vi ser hur morgondagen urartar.

Hoppas ni haft en fin helg. Nu tuffar vi genom kommande veckan.

Ha det.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: