Slå knut eller inte

Gräsänka. Hela veckan. Slår aldrig fel att när mannen är bortrest så har jag en triljard saker inbokade. Allt för att få mig att trolla med knäna men denna veckan trollas det inte. Inte det minsta utan jag avstår från allt istället. Sista gången på min älskade skrivarkurs i morgon, avstår, det var det tuffaste beslutet. Jag orkar inte slå knut på mig själv, det är det inte värt. På fredag avlöser vi varann. Mannen och jag.  Jag åker med andra barnet (tösen) till en stad mellan Vänern och Vättern, tror jag att det ligger i alla fall på ett mästerskap. En hel helg i en hall. Inte helt ovanligt i mitt liv. Sista på länge nu.

Deffen då? Jo, dag 10 avklarad idag. Jag är otroligt förvånad över mig själv. De där drivet jag har fått. Igår stod jag i affären och alla chokladkakor och godis vrålade mitt namn. Och sockersuget vaknade till liv med råge men jag lyckades ta mig ut ur affären utan att ha fallit för frestelsen. En klapp på axeln.

Längtar så förbannat tills semestern. Den kan inte komma fort nog den. Italien. Mitt älskade Italien. Känner sanden mellan tårna redan. Dagarna kan inte gå fort nog.

Nu är det dags att kypa ner i loppelådan. En ny dag i morgon.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: