Plötsligt händer det

Helgen. Fredag efter lunch styrde vi skutan mot Falköping och U16-mästerskap i volleyboll.

Jag hade ju helt klart mina förutfattade meningar om Falköping och jösses vad de blev besannade. Värst raggarbilkaravanen i lördags. Fast det var ju hur roligt som helst att se på. Tog bilder men det blev inga bra bilder så det är inte ens lönt att publicera dem här.

Ett litet pluttigt hotell med mycket personlig prägel, inte så typiskt hotellaktigt som annars. Trevligt. Helgen passerar snabbt trots att man sitter instängd i en hall med rätt så hög ljudnivå. Fantastisk volleyboll fick man se av en massa härliga ungdomar som verkligen brinner för det här.

Det bästa kom på lördagen. Ett sms. Jag får köpa 2 biljetter till Adeles konsert i Köpenhamn den 3:e maj. Lyckan total!! Jag blev utan i kön. De sålde slut på 23 minuter och sen dess har det var en nagel i ögat men snacka om tur. Jag är fullkomligt överlycklig. Om 14 dagar är jag alltså på plats. Jag, kollegan och Adele. Ska bli underbart.

Ny vecka som inte startade allt för bra. Men det tar sig. Lite krassligt med magen. Deffen pågår. Dag 16 idag. Av väldigt många. Många dagar.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: