Inget särskilt alls – mest vemod

Jösses. Precis skickat iväg barnen till skolan. En som börjar tvåan och en som börjar åttan. Hur gick detta till?? Var inte länge sen de var små knytten i min famn.

Det är alldeles tyst i huset. Min balkongdörr är öppen. Fåglarna sjunger utanför. Solen skiner dessutom. Min sista semesterdag. Vemod. Alla lediga dagar. De bara försvann. Nåväl, om två veckor har jag i alla fall 2 lediga dagar till. London.

Jag är lite bekymrad. Mitt knä är svullet. Värker. Och det känns som någon stoppat massor med vadd i det. Går inte att böja. Inte bra. Snart börjar det och mitt knä kan inte hålla på så här. Skulle vilja få en kortisonspruta i knäet. Sist jag fick det var det som om mitt knä aldrig var skadat. Men sprutor är inte lösningen heller. Blir helt matt alltså.

Oh. Igår var jag på bio. Såg en helt hysteriskt rolig film. Bad Moms. Skrattade så tårarna sprutade. Underbart. Väldigt amerikansk film men härligt rolig. Se den.

 

Bad_Moms_poster

 

Idag ska jag bara njuta av att vara ledig. I morgon är det tillbaka till gruvan igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: