Planera och Prioritera

Då håller man på och avverkar andra veckan på jobb efter semestern. Min hjärna innehåller fortfarande väldigt mycket semestergegga. Men jag jobbar på det. Jag har fantastiska kollegor. Ofta så man får skratta tills man nästan kissar på sig. Och jag är glad att jag har dessa. Mina fina.

Och så har jag börjat dricka svavel. Och askorbinsyra.

Jo! men så damp ett efterlängtat mail i min inbox. Efterlängtat med skräckblandad förtjusning. Nu är det så nära så. Autumn Shred. 90 dagar. Så nu börjas det. Tjatet om mat och kost. Träningsvärk och fails. Sen kommer framgångarna. Och han den där PT:n han gav hela gruppen 100%. Så nu ska vi liksom hålla i våra 100%. Liksom att få ett A i ett ämne direkt vid terminsstart och så får man äran att förvalta den. Hålla i den. Kräver planering och prioritering. Mina ledord i 90 dagar. Utan dessa två ack så viktiga P:n kommer man inte så långt. Sen kan man blanda in lite olika bokstäver. K. Karaktär. D. Disciplin. S. Stödet. J. Jävlaranamma. J igen. Justfuckingdoit. 100% baby.

Det hela startar med en utmaning. Och det är ingen nådig utmaning. Utmaning just för att utmana. Inte för att vinna. Vara bäst. Kanske inte ens klara det. Bara göra något. Och lite till. Inte vara bättre än någon annan. Bara visa vart du står och hur mycket du kan pressa dig. Ja, utmaning helt enkelt. Och när något heter utmaning så slår det lite slint i mitt huvud. Jag är lite nöjd med att det första jag tänkte var hur jag rent praktiskt/logistiskt ska utföra detta. Inte; oh fy fan, detta går aldrig. Seriöst planerade jag i mitt huvud hur jag ska genomföra 2 km simning, 30km cykling och 10km löpning. Löpningen, den får ersättas. Mitt knä kan inte men den kan promenera. Så den lite förändring men sen ska jag göra vad jag kan. 30km cykling, den är den lättaste. Och jag har mannen, som gladeligen drar ut mig på en cykelrunda. Och jag jar ju cykeln. Min rääääser. Simningen. Ja vi ser helt enkelt hur långt det blir, allt mellan 50-2000m. Gissar jag. Någon som vågar sig på en gissning?
Ja, det ska utföras efter varann. Jag fuskar och gör allt på en och samma dag, men med så lite vila som möjligt emellan.

Kostschemat såg förbannat bra ut. Träningsupplägget då? Satan, jag kommer bli biff. Det finns saker jag ska göra jag aldrig gjort. Saker jag testat men inte ens klarat en enda rep. This is going to be interesting. De på gymmet får sig många goda skratt under dessa tre månader. Men hey, jag bjuder på det. Men jag kommer ställa klockan tidigt på morgonen och träna när ingen ser på…och jag är inte ens morgonpigg. Hur ska detta gå?

På måndag går startskottet, men jag fuskar och kör mitt ”triathlon” i helgen. Den ska givetvis dokumenteras på ett eller annat sätt. Wish me fakking luck! Cause I fakking needs it.

Ja jag svär mycket. Tänker inte be om ursäkt. Min blogg. Och jag är vuxen.

Ett svar till “Planera och Prioritera”

  1. Då får jag önska dig lycka till med dina 90 dagar. Kommer säkert att bli ett minne för livet och en liten omruskning i kropp och själ. Själv kör jag en sakta upptrappning av träningen och varje vecka lyckas jag förbättra mina resultat vilket ger mersmak.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: