När man får lov att skava i någons öra

2017 kom som ett brev på posten. Jag hann inte riktigt med. Lite ofokuserad har jag nog allt varit vid årskiftet. Bytte tjänst och tog farväl av de bästa kollegor man kan ha. En liten grop av sorg i mitt hjärta. Det var en omtumlande förändring. Nyckelordet, förändring, det som jag förstått att jag ogillar. Men man får liksom bita i det sura och get on with it. Så jag gör det.

2017 startade med dunder och brak. Resa till Uppsala. Tösen min lyckades nypa en plats i Skånelaget i volleyboll. Och jag följer ju henne land och rike runt. Det är helt fantastiskt att göra detta för man stöter på en massa skönt folk. Älskar det.

Nyårslöften? Oh yes. Ett löfte. Och detta löfte följs av en lång lista av saker. Men löftet är: Do more of what make you happy. Om man ska snitsa till det lite tjusigt. 2016 var en enda lång transportsträcka. Jag kan inte ens ta en händelse som jag kan utlysa till årets grej. Det måste förstås inte alltid hända en massa spännande saker, ibland kan livet bara för vara. Ligga lite i pausläge.

Jag har redan lyckats med att göra upp lite roliga planer för 2017. Året då jag äntrar 40. The big forty. Fast 40 är det nya 20. Jag har anmält mig till en crawlkurs. Så tant ska lära sig simma nu. En grej jag i 2016 en sommarmorgon upptäckte att simma är ju fantastiskt, särskilt på morgonen med solen på ryggen. Fast kärringsim är inte de rätta simtagen. Denna kurs startar om en vecka. Köpt biljetter till Metallica. Cats. Föreläsning den 30 januari som jag tror kan bli högst intressant. Skrea Strand v.31. And the some.

Nu ska jag bara, BARA, hitta mitt förbannade skrivbord. Mitt skrivbord gömmer sig väl. Men skam den som ger sig. Jag ger mig i alla fall inte. Jag vet att det finns där ute tillsammans med svaren på alla mina frågor.

Nu är denna söndag snart till ända och jag fick mig minsann en promenad i -2 grader under stjärnklar himmel. Sällskap lyckades jag dessutom ragga fatt i.Behövde skava lite i hennes öra om det som mitt hjärta just nu röra.

Fridens frikadeller!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: