Förseglad med en kyss.

Good kind of chaos. Känns som om jag sitter på en berg och dalbana. Typ Helix på Liseberg. Allting händer och ändå ingenting. I alla fall inte spektakulärt för omvärlden men för mig. Bitarna börjar falla på plats. Jag skulle kunna skriva ett kärleksbrev till livet. Men var postar man det?

På tal om kärleksbrev. Vi pratade om det häromdagen. Jag om min låtsaskompis. Konsten att skriva brev, existerar den? Jag vet att det faktiskt finns några kämpar som skriver snigelpost. Ni vet, handskrivna brev. Jag tillhör en av denna utdöende art. Men kärleksbrev…minns inte senast jag skrev det. Nu för tiden skickar man sms med smajlis. Pussgubbar och hjärtan. Jag vet fasen inte vad hälften av dessa smajlis egentligen betyder. När jag skickar ett hjärta, då vill jag förmedla min kärlek. Alltså ett rött. De andra färgerna är lite mer vänskapliga. Det röda hjärtat är liksom mer I love you and I got your back. Typ.
Men ändå, jag skulle älska att få ett kärleksbrev. Sånt handskrivet. Helst inte parfymerat men funkar. Jag skulle bära med mig det i min ficka och läsa det lite då och då. Tills pappret blev utslitet och texten börjar suddas ut. Så ofta skulle jag läsa det. Förutsatt att personen som skrivit det är någon jag håller av. Annars kanske det bara blir konstigt.
En gång skrev jag ett kärleksbrev som fyllde en anteckningsbok. Det tog tid. Galet. Skulle ge vad som helst för att få läsa det idag. Eller, vill jag det? Jösses, en enda låt snurrar i mitt huvud just nu när jag pratar om kärleksbrev. En låt jag lyssnade mig sönder och samman på. Den hade liksom den där rätta bitterljuva känslan av att vara fullkomligt förälskad, besvarad men komplicerad för att det kanske existerar ett avstånd. Minns det som om det var igår. Hade nog en liten crush på han som sjöng den. Jason Donovan. Sealed with a kiss.
I’ll send you all my love every day in a letter
Sealed with a kiss

Shit vad smörigt. Lyssna på låten. Såååå smörig att jag dör en smula. Äsch, jag går och hämtar papper och penna och testar…hur svårt kan det vara? Liksom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: