Time for a time out

 

Jag älskar sociala medier. Och så hatar jag det. Men älskar det. Lite för mycket kanske. Jag är är allt för ofta påkopplad. Inkopplad. Vad det nu kan tänkas heta. Mycket tid går åt. Tid jag kunde gjort något annat. Som att skriva. Träna. Skriva. Läsa böcker. Ja massor. Lära mig ett nytt språk.

IMG_0933

Jag har funderat lite. I en kort sekund. Så som jag gör. Styrs av mina impulser. Fast denna impuls har ju slagit mig ofta. Att jag ska ta en paus. Testa. Se vad som händer. Eller inte händer.

Instagram blir svårast. Räknas snapchat som social media? Fan också. Jag som älskar snapen. Som jag skrattar varje dag. Vi vuxna människor som snappar, vi är tydligen totally outrageous om man får tro min tonåring. Hon säger det.

Mina barn hade skolavslutning idag. Så då har jag någon slags avslutning för mina sociala medier. Sommarlov från dem. Tanken är att jag ska hålla mig borta i alla fall tills min semester är slut. Tror att vi då hamnar på den 10 augusti. Så det är tanken. Borta från Facebook, Instagram, och snapchat. Bloggen räknas inte. Kanske rent av att inläggens frekvens ökar? Är detta fusk?

Jag kommer halvdö. Om inte heldö. Inser att jag kommer missa en massa. Vem ska hålla mig ajour?
Jag kommer ha svårast att lägga instagram. Instagram är min favorit.

Så vill man socialisera med mig får man helt enkelt testa det gamla hederliga sättet. Träffas. Vill man inte så tycker jag att man slipper. Vill man informera mig om något så kan ett telefonsamtal funka, sms eller ett brev. Röksignaler kan jag inte utläsa.

Nåväl. Först och främst. Vi får väl se om jag reder ut det. Att hålla mig borta. Inga inlägg på sociala medier efter 23:59 idag. See you another day.

Wish me luck and stuff.

2 svar till “Time for a time out”

  1. Lycka till. Tar själv en paus nu tills imorgon.
    Är själv väldigt stort fan av riktiga möten och samtal utan den här digitala maskinen. Men att sprida bilder är den bra på.

    Gillad av 1 person

    • Är oxå ett stort fan av riktiga möten. Tyvärr verkar tiden ibland vara en bristvara. Eller bara planeringen kass. Eller bara fel på prioriteringen. Hur som helst så är det lite blandade känslor just nu. Saknar det men ändå inte.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: