Det blåste som fan. Så det så.

Helgen är över. Solen kom till slut. Och jag har klarat av vecka två av nio på mitt kom-upp-ur-soffan-och-spring-för-livet-program. Helt otroligt. Snart blir det ett gift igen i min kropp. Snart. Väldigt snart. Dagens pass satt långt inne men till slut gav jag mig ut med nakna ben. Strålande sol. Fortfarande kämpigt med andningen. Kändes väldigt segt men döm om min förvåning när klockan sa att jag satt två nya rekord. Bästa med en ny klocka och nybörjare i löpning, många rekord kommer sättas. Personliga då alltså. Inga världsrekord eller så. Rätt nöjd att jag inte avvikit från planen. 3 pass i veckan. Knäet bråkar inte. Bara flåset. Och mina hjärnspöken. Död åt hjärnspökena!

Igår köade jag och tösen till biljetter till Ed Sheeran. Om jag ändå hade en bild på hur det såg ut. Två datorer och alla möjliga telefoner på kö. Och vi fick biljetter. Tösens första stora konsert. Eric Saade räknas inte. Om ett år i morgon, bär det iväg. När biljetterna var kirrade kunde vi styra skutan till ett blåsigt Mellbystrand och beachvolley. Publik. Satan i gatan vad jag blev spelsugen. Men det skeppet har seglat.  Och som det blåste. Allt mitt vett blåste nog ut till havs. Bästa med att åka bil med tösen. Bil-karaoke. Roligaste som finns. Fulsjunga för full hals. Kärlekssånger. Blev mycket Ed Sheeran. Vi måste ju sjunga in oss. Vi har bara ett år på oss.

Blödig som få idag. Saknar alla. Mamma och Pappa. Min vän på andra sidan Atlanten. S. Hon som hängt med mig sen vi var ungdomar. Tokiga. Saknar eran då vi delade lägenhet. Lambrusco och cigg. Som vi har skrattat och gråtit men mest skrattat i våra lambruscodimmor. När ciggen tog slut fick vi nattvandra halvpackade till statoil. Jag skulle ge mcyket för att vi fick sitta ihop och dela pavor med vin. Ciggen skippar vi. Vi kan skratta och gråta. Med henne delar jag allt. Saknar henne så just idag. Idag behöver jag pavor med vin med S. Saknar dig som fan hjärtat!
Söndagsmelankoli. Dags att bara hoppa ner i loppelådan och krama om arbetsveckan. Ensam tös på kontoret. Det blir tyst. Inget office-pingis. Snaaaart snaaaaart semester.

Over and out.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: