Interrobang

 

När livet går sönder. Så gör det så förbannat ont.
Nu åker jag karusell dagarna i ända. Det går runt, upp och ner, åksjuk. Mot den här sortens karuseller finns det inga åksjukepastiller som hjälper. Inga.

Beslutet är taget. Inte bara så från luften. Det har lurpassat och vi är krigströtta. Utnötta. Krigstrött är ett rätt bra ord men det är lätt att missförstå. Krig låter så brutalt och blodigt. Att skiljas är brutalt. Inte så blodigt men fy fan vad brutalt. Mina gurkor har inte valt detta. Mina gurkors liv slås i spillror. Men de kommer hämta sig. Älskade gurkor. Gurkorna är mina älskade ungar. Och inga gurkor. Men jag kallar dem gurkor för jag älskar dem så. En dag kanske de kommer förstå det där med kärlek och vilket underhåll det kräver. Kräver, låter så fult, så jävla fult. Men det ställer sina satans krav. Jag uppfyllde inte alla krav. Kravlöst, bullshit. Finns kravlöst? Jag krävde precis lika mycket. Våra kravspecar kapsejsade.

Jag kommer alltid att älska honom. Även när jag hatar honom. Den tiden kommer också. Och även hatet kommer sina ut i sanden. Jag hatar mest mig själv just nu. Och det går också över. Men tillsammans har vi skapat det finaste jag har och för det kommer jag alltid älska honom. En bit av honom finns i det finaste jag har, och dem älskar jag från djupet av mitt hjärta. Allt hos dem. Precis allt, villkorslöst!

Förändringens vindar blåser styv kuling. Jag ska återupptäcka mig. Tänk om jag inte alls gillar mig? Tänk om jag inte är rätt för mig? Tänk om jag bara är som gjord för mig? Utan tvekan är det ett äventyr jag ska ut på. En expedition. Det här återupptäckandet av mig.
En livmoder fattigare men två par glasögon rikare. Lite mer hull och visdom så ska det väl gå an. Eller?

Kan ni fatta, jag ska få glasögon!? Min syn har tydligen åldrats. Synen väntade inte in mig. Utan skenade i väg och blev äldre. Jag är ju ung. Väl? Mitt i kaoset beställde jag brillor. Så intressant det ska bli.

Just det ja, och jag ska skilja mig.

?!

Ps. Ibland vill jag bara skrika; fuck life and shit! Inte så moget.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: