Läskigt. Läskigare.Läskigast.

Onsdag.

Jag kom hem efter gymmet. Ropade; Hallå! Jag är hemma!! till mig själv. Jag hade oförskämdheten att inte svara. Det börjar inte bra. Min relation med mig själv.

Ett kanske blev ett ja till slut. Det ringde på min telefon från skolan igår. Jag fick en plats. Någon gjorde plats åt mig. Nu händer det. Skrivarlinjen på distans. Min glädje kände inga gränser igår. Nu har glädjen inte helt lämnat mig men den har övergått till förväntan. Alla böcker vi ska läsa. Alla texter vi ska skriva. Alla texter vi ska bemöta. Andra som ska bemöta min text. Så läskigt. L Ä S K I G T !
Nu vill jag dra igång. Tjuvstarta. Tjugoandra drar det igång med ett författarsamtal. Första boken vi ska läsa. Stiga sol, smälta is. Min första vecka i skolan blir tuff. Åker till Österrike samma vecka. Säljresa med jobb. Skidor. Alperna. Men jag vill bara få min första skrivuppgift. Jag undrar vad det kan vara. Jag undrar vem alla andra är. Och som vanligt ser jag mig själv som underdog. I hela sammanhanget. Men jag gillar ju det.

På fredag kommer mina älskade troll. Två kvällar har jag klarat utan gråt. Igår levde jag på lyckoruset av ett kanske som blev ett ja. Och så fick jag fikabesök. A. Hon är en fin människa hon. Jag fick en frukostlykta. Good morning. Eyes forward. Mind focused. Heart and soul ready. Game on World. Let’s make today amazing.

Min älskade son kommer redan imorgon till mig. Han och jag får en kväll för oss själva på mitt loft. Min älskade lilla unge. Inte utan värk i hjärtat och tår i ögat som jag tänker på honom. Jag saknar honom så. Min lilla hjälte med superkrafter.

Livet börjar ju rulla på. Hemmet känns som mitt hem. Jag trivs här. Älskar mitt loft. Nu ska jag hitta och landa. I allt.
Eyes forward. Game on world.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: