Tinnitus i hjärtat

Torsdagstinnitus i hjärtat.

Jag har något i mitt hjärta som jag försöker tränga undan. Tinnitus. Försökte blockera den med lite white noise innan idag (läs dammsuga) men rastlösheten rev kolossalt i lemmarna mina så jag var tvungen att ge mig ut.
Jag kom hem igår efter ett möte i chrime city. I slutet av mitt möte kom rivet i mitt hjärta., ett pling i telefonen.
Torsdagstinnitus innebär också att jag ska läsa gensvar på min text. De andra i klassen ska ge feedback. Veckans text var inget jag kände direkt wow för. Nästan skämskudde på texten. En följetong på texten förra veckan. Men den texten var nästan sann. Bara lite krydda men ändå hastigt påkommen. Ett hafsverk, en jobbresa gjorde att jag hafsade in en text, en sann och verklig text men ett hafsverk. Några fina formuleringar fick jag till. Några. Lyckades bygga upp en stämning. Inte illa för ett hafsverk.

Veckan har varit intensiv. Jag borde ta det några hekto lättare. Jag borde verkligen göra det. Jag ska bättra mig. Jag lovar. Gym. En bra medicin mot tinnitus i hjärtat. Ta i tills jag kräks. Svettas som fan. Ge hjärta ett rejäl match. Kanske kan tinnitus bara dra åt helvete!

Måndag.
Filmstudion. Jag stressade som ett as bara för att komma en hel timme för tidigt till en tom biograf med opoppade popcorn. Vi såg filmen som legat på min att-se-lista. Maudie. Underbar film och jag grät. Som vanligt grät jag. Och inte hade jag vett att ta med mig näsdukar. Jag grät förra gången också. I should know by now.

Tisdag.
Quizdag. Det blev bara jag och C. Inte så bara när man väl tänker efter. Det var en låg dag men med höga glas. Vi kom trea, och att jag trodde mig veta att det var Wizex och vi svarade något helt annat hade inte förändrat ett skit.
Pratade med filmaren. Jag ska producera en spännande instruktionsvideo på jobb. Vissa arbetsuppgifter är to die for. Detta är en av dem. Låter inte sexigt men fy fan vad sexigt det faktiskt är.

Onsdag.
En sån dag på jobbet. Sådär inspirerad och jag spelade inte pingis mot M. Jag hade förmodligen torskat men han är förbannat rolig att lira mot M. Han tar fram det bästa och det värsta i mig. Men jag skrattar åt alla mina tillkortakommanden i bordtennis. M grymtar när det går dåligt. Men vi skrattar. Älskar att vi har ett pingisbord.
Fick tinnitus i hjärtat. Den överföll mig när jag satt på sängkanten strax innan jag skulle krama kudden. Mög!

Torsdag.
Fredagsstämning på jobb. Trots tinnitus i hjärtat. Det var en rätt låg nivå. Vi driver vår chef till vansinne, tror jag. Och han är på semester. Kan han inte bara ha semester och låta oss styra skutan. Vi kan detta.
Spelade pingis mot M och jag torskade så klart. Men jag vann ett set med 11-1. Jag skyller förlusten på ofokus och tinnitus i hjärtat.

Fredag.
Än så länge ett oskrivet blad men jag har längtat. Mina älskade gurkor kommer till mig. Lillgurkan och gurkan.

Så. Någon som vet hur man botar tinnitus i hjärtat?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: