Börja om.

 

Jag har en poster här hemma som talar om för mig att jag ska göra mer av sådant som gör mig lycklig. Den bara hänger där, ovanför min byrå och jag låter den göra det. Men jag borde verkligen skriva listan av alla dessa ting och börja göra. Hur svårt kan det vara.

Igår råkade det bara bli så. Av en händelse att jag gjorde något av de ting som kommer att stå på listan. Listor är bra grejer. Särskilt när man skiljer sig. Särskilt då när hjärtat befinner sig i en svart trögflytande sörja och allting bara gör ont. Det känns som om man ska dö.

Igår stod lite löpning på schemat. Löpning i backe uppför. Och lite lätt cykling. Och så blev det. Men det avslutades spontant med ett dopp i havet. Jag var inte alls förberedd på ett dopp. Så det blev ett dopp utan en tråd. Himlen var dramatiskt och vattnet var lika dramatiskt och svalt. Inte kallt, bara lagom svalt.
Uppfriskande ur många aspekter men framförallt gjorde jag en av de saker som kommer att stå på min lista. Bada naken i havet. Frihet.

Och jag tror att om jag börjar bocka av saker på min lista av saker som gör mig glad eller lycklig eller bara tillfreds med livet är jag snart på banan igen. Den svarta sörjan blir mindre trögflytande. Och mitt hjärta kan läka. Och jag hittar mig själv någonstans på vägen.

Det blir en resa. Ärlig och brutal men en resa. Min resa.

Från och med idag, 12 juli och 365 dagar framåt ska jag läka, hitta mig och komma tillbaka till ett liv. Som är mitt med barnen. Utan en trögflytande sörja i livet. Och bloggen hänger så klart med. Inspirerad av: Bara Sara

Jag ska ta mig upp. Våga öppna upp hjärtat för livet. Följa min dröm. Hitta mig. Vara mig. Stå upp och sträva framåt dit jag vill. Säga mer JA till livets innehåll. Sprida all min oadresserade kärlek.

Börja om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: