Saaben vände om.

När allting flyter ihop till en smet. En bra slät och sockrig smet.
I tisdags vände Saaben hem men med mig med. Tisdagen blev en lång resdag med många stopp och skrål i bilen. Allsång och lite pod. (Glöm lyckan! Sträva efter mening istället)
Temperaturen höjdes drastiskt ju mer norrut vi kom och vi landade i tropiska nätter. Heta dagar. Riktigt heta dagar.

Jag har det bra, väldigt bra på min lilla minisemester och då blev det så att dagarna smetade ihop sig och jag har varit så ockuperad att jag inte skrivit ett ord än mindre en tanke. Känslan i kroppen har varit härlig och hjärtat har fått andrum. Nu lider den mot sitt slut, minisemestern. Hemåt, mina barn och mitt vanliga liv på mitt loft på Kungsgatan. Längtat så efter mina gurkor. Nu ska de vara hos mig och jag blir hel igen.

Allt har hänt och inget har hänt här i mälardalen. Jag har bara varit. Hjärtat har fått en paus. Och jag har fått andas ut. Le, skratta och bara vara bland katter och höns. Otrolig ompysslad och vi la upp en plan. Jag fick hjälp med en tanke. Tanken ska bli handling. Idag kanske jag tar krafttaget, steget att förverkliga en liten tanke. Om jag orkar. Det blev liksom sent igår. Eller tidigt. Gryningen kom innan jag hann säga god natt.

Underbara samtal. Samtal som fått mig att le. Ända från hjärtat. Hjärtat skuttar lite lätt. Och jag njuter av varje skutt hjärtat tar för jag vet att dagarna med sörja kommer. Så jag passar på att njuta som fan medan jag kan.

Och nu har jag en plan. Det behövde bara en tur med Saaben, prata med Fia och allt faller på plats. Plan med skrivandet. Plan med att uppfylla det min hjärterot länge önskat och drömt om. Jag måste våga satsa. Och det är en viss pirrande känsla i min kropp.
En resa mot det okända. Jag vet inte vart jag landar. Men det är värt ett försök.
Okej, allt faller inte på plats men ni fattar. En sak i taget.

Ikväll blir det besök i för mig ny stad. Strängnäs. Och sen blir det nattåget hem till södern. Nattåg i sovkupé med främlingar. Jag kommer sova med ett öga öppet.

P.S vi kom fram till att jag vill ha en viking, ca 1.90cm viking. Var hittar man dem? Och  hur hundan kom vi fram till det. För mycket vin och instagram. Ny programidé – Ensam mamma söker viking.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: