Nu är det slut.

S E M E S T E R N  Ä R  S L U T.
Så är det helt enkelt och det är inget att gråta över tänker jag. Jag får ju äntligen återgå till mitt inrutade liv och jag behöver inte fundera så mycket. Utan det är bara att göra och gilla läget. Och jag gillar läget. Hade bara önskat att det inte var fem fulla dagar som väntade, hellre mjukstarta med en kortvecka. Jag har planerat dåligt. Fast jag har ju ändå haft sjukt långa tre veckor. Allt har hänt. Inget har hänt.

Igår blev det en fin avslutning i Köpenhamn med mina två favoritkollegor. Solbritt och Gussingus. Shopping i favoritbutiken, omöjligt att inte ha hundrafemtio plagg med sig in i provrummet och minst en påse med ett gäng plagg ut ur butiken. Älskade klädbutik. Jag fick med mig hem något högst ovanligt, plomnmonfärgade byxor av någon modell. Vi, jag och töserna på jobb vi brister alltid ut i hur fancy vi kommer vara på jobb. Någonstans dör det ut för min del när jag bara känner för att gå i pyjamas eller mjukisbrallor till jobb.

Det blev ju lite musikalsikt också. Justin Timberlake. Det började så lovande och så sjukt bra men när de tände fejkelden och körde lägereldssolon från bakgrundssångarna…ja då dog jag helt simpelt. Justin är en fenomenal artist och inte gör det ont att titta på honom i heller.
Det kommer göra ont när min väckarklocka ringer mig imorgon bitti. The pain, the pain!

Back to reality. Önska mig lycka och framgång.

PS. Skolan börjar den 13 augusti. Jag är så taggad. Min skola alltså.

Poss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: