Hjärnspöken gå och dö.

V Ä R M E N slår ut mig helt. Första veckan tillbaka på jobb, känns lite som ny på jobbet. Huvudet blir snabbt fullt. Från att ta dagen som den kommer till att hålla en miljard bollar i luften i denna hetta. Jag tänker ändå inte gnälla. För sommaren blev en riktig jävla sommar. Om man nu får lov att dra till med lite kraftuttryck.

Jag undrar om jag kan tänka klart. Jag vet ganska säkert att jag inte gör det. Mina tankar är mest härjat av hjärnspöken. Kan inte minnas senast i mitt liv då det var på det här viset. Obehagligt är det hur som helst. Känslorna svarar ju direkt på hjärnspökena och de skrattar. J Ä V L A  H J Ä R N S P Ö K E N!! Dra åt helvete. Men de är där och jag får väl lära mig att trängas i samma utrymme som dem. Ett litet tag till sen får det vara bra.

På måndag börjar skolan. Jag är sjukt taggad. Jag är på en betydligt bättre plats i livet nu än förra terminen. Så nu kanske man kan skärpa sig och skriva. Och läsa för den delen.

Nu tänker jag att jag mest ska sova. Packa en liten get-away-väska och sen sova. Eller tvärtom. Vi får se. Brukar bli tvärtom. Jag ska på en liten men förhoppningvis naggande god get-away.
Nu sova.

Natti.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: