Superkroppen i TV4 soffan

November dödar allt. Min mojo är stendöd och jag vill hemskt gärna väcka den till liv. Det börjar blir drygt att vara så här gnällig. Jag måste rycka upp mig. FÖR FAN.

Jag får trösta mig med att jag ska får ögonbrynen fixade nu på morgonkvisten. En utflykt till Malmö, en sexig Brexitföreläsning kan väl liva upp? Men Malmö, storstaden. Må dess puls bara väcka min mojo till liv. Man kan ju hoppas.

Annars? Ja jag är fortfarande under belägring. Jag jobbar på det. Tankar är ju bara fluff. Fluff gör man sig av med på gymmet. Så gymmet får det bli. Och jag ska ta tag i mitt kostschema också. Ska bara…
Jag har under sommaren lyckats mota bort nio kilo fluff. Så då ska jag väl kunna mota bort resten av fluffet. Både fläskfluffet och hittepåfluffet som skaver mitt hjärta.
Jag siktar mot superkroppen. Jag vill se stora rubriker om min superkropp sen. Så här fick Nellie sin superkropp. Aldrig försent för en superkropp. Superkroppen väcker avund.

Jag vill gärna få sitta i TV4s morgonsoffa och prata om min superkropp. Och om min bok som än så länge inte är klar eller har en titel. Jag vill prata om hur det är att vara mamma till en superunge. Jag vill prata om skatten vi alla tvingas betala för public service.

Jag vill…

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: