Jag kan ha tappat det helt

Alltid när jag har feber drömmer jag högst underliga saker. Underliga saker men de känns otroligt verkliga och i veckan i feberyran så fick jag en stark känsla av att det finns en dröm jag hade som jag borde damma av. Inte bara borde utan måste. M Å S T E. Drömmen är kanske ingen helt vanlig eller dröm utan bara något jag alltid velat göra. Förr sa jag att jag skulle ha gjort det innan jag fyller 40 men så kom det sig att jag åkte skidor och slet sönder mitt knä. Doktorn sa att jag kunde lägga drömmen på hyllan och jag bara accepterade. Det lät ju vettigt. Åren efter har väl kanske också indikerat på att jag inte har knän att kunna genomföra. 2018 viskade att drömmen lever. Jag vet inte. Drömmen lever M E N jag vet inte om jag faktiskt klarar av det. Jag har ett ”broken track record” på mina satsningar. Jag gör saker mer spontant. Innan jag avslöjar så måste jag också bara påpeka att jag har ju ett mantra i livet: för att må annorlunda måste man göra annorlunda. Jag känner verkligen för att ta mig an detta för mig helt galna projekt utan att egentligen veta om jag kommer i mål. Men jag väljer att våga satsa och våga misslyckas.

Så vad är det jag ska göra?

Okej, jag fyller ju 42 två i år. Ingen big deal mer än att 42 är ju meningen med livet. (ni som läst liftarens guide till galaxen fattar) Dessutom är jag en person som älskar symbolik. Så 42 är ledtråden till det jag ska försöka genomföra i år. Någon som vågar gissa?

Jag vågar nästan inte säga det, för jag tror att så fort jag sagt det så har jag jinxat det och drömmen förblir dammig.
Så, O M mitt knä håller och jag lyckas hålla mig skadefri är det 42 195 som gäller. Målet är att jogga, springa, lufsa, hasa, halta, krypa 42 195 meter under 2019. Jag har ett specifikt lopp i tanken men jag vågar inte anmäla mig riktigt än. Ska inleda min maratonträning (redan nästa vecka) och se hur kroppen svarar. Eftersom jag är ett fan av symbolik blir det kanske en anmälan först på min 42 års dag.

Nu har jag avslöjat det och jag är förväntansfull på att börja nöta men jag har också full respekt för det facto att jag förmodligen tagit mig vatten över huvudet.

Önska mig all lycka, för det kommer jag behöva oceaner av. Avslutningsvis, ju mer man tränar, desto mer lycka (tur) har man. Ju!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: