Snacka går ju

Allting spretar åt alla håll. Motivationen tryter och jag är kolossalt trött. Obegripligt trött, för jag begriper inte hur det är möjligt att vara så trött som jag är, trots att jag sover som jag ska. Varit på semester och vilat upp mig.
Jag orkar inte hålla mig vaken. Det är en kamp varenda dag, till den milda grad att jag på fullt allvar börjar tro att det är något som inte stämmer.

Det är en del som inte stämmer och en del är saker jag tänkt att jag ska ta tag i men det händer inte. Förmodligen händer inget just nu för att jag är sjukligt trött och då är det ganska utmanande att ta tag i livet. Det fundamentala är att jag inte har skrivit ner min lista med saker att göra. Mina mål och delmål. Otroligt töntigt men otroligt viktigt att faktiskt svart på vitt definiera mål och delmål men framförallt klargöra varför man vill vissa saker.

En sak jag pratat mig varm om där ute bland människor och kanske svamlat om det här på bloggen är min så kallade power hour. Ta tid för mig och detta skulle då helst ske på morgonkvisten innan alla andra i mitt hushåll vaknar och pockar på min uppmärksamhet och kräver något från mig. Komma till arbetet full av energi och power. Så var tanken. Där har den stannat och samlar damm för fullt. Inspirationen kom från ett kraftpaket jag aldrig trodde skulle inspirera mig men skam dem som stänger dörrar. Paolo Roberto går upp aptidigt på morgonen och tränar för att sen ta sig an dagen med full power. Han sa, om jag inte missminner mig, att detta är något som ge honom power att utföra alla måsten under dagen. Att han faktiskt har en fördel när han sätter sig i möten med andra av att vara full med energi istället för att gäspa över kaffekoppen. Lyssna på Framgångspoden med Alexander Pärleros, avsnittet med Paolo.

Jag tänkte att jag ska…men inget hände och inget händer och allt är mitt eget fel utan tvekan. Jag kan inte lägga detta på nån annan än mig. Så nu tänker jag att jag hamnat lite i ett moment 22 som jag måste ta mig ur och detta ska helst ske noll fem trettio imorgon bitti.
Tanken är att jag ska ut och springa. Jogga lite lätt med discodans i örat.
Händer det inte imorgon händer det aldrig. Frågan är då, hur ska jag lyckas få upp arslet ur sängen och bege mig ut. O A V S E T T väder. Annars är ju vädret en enkel sak att skylla på. Därför kommer jag utmanas extra imorgon med regn på tvären och stora mörka moln på min himmel.

Får klura lite på hur jag ska lyckas. Lyckas jag, kommer jag skriva hur det kom sig att jag lyckades. Nu får det vara nog med varmluft och faktiskt göra slag i saker.

To new beginnings!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: