Ett morgoninlägg

A set back is a set up for a come back.

Jag fångade inte så mycket idag. Jag skrev ju att det var inskolning men jag snoozade. Som jag snoozade. Uppsidan är att jag ändå kom upp tidigare än normal. Yay me! Det där snoozandet, jag har ju lyckats att bryta detta mönster förr så jag bör ju kunna göra det nu. Jag skyller på att ute är det mörk och kallt. Det mina vänner ihop med min morgonsvaga karaktär är en kombo som inte är den starkaste. Bästa av allt är att jag får en ny möjlighet imorgon.

Idag ser jag framemot kaffe med en vän, ett ”stolen moment”, jag ska träffa KrutKarin nu på morgonen och sen jag har finalen ikväll. Yoga. Den som jag trodde var igår ÄR idag. Sweet Yoga Heart.
Mötet med KrutKarin. Var det så smart att välja morgonmöte? Jag borde ha valt en eftermiddagstid eftersom man inte vet i vilken sinnesstämning man lämnar. Nåja, senast gick jag därifrån med ett jävlaranamma så kanske kan jag ha det idag med. Känner dock inte för att prata idag. Vi ser. Hon är bra på det hon gör så nog kommer käften att glappa. Var så säkra.

Dags att sätta sig på stålhingsten. Haj o ivaj! (läs; hej och iväg)

Ha en underbar dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: