God morgon.

Plötsligt händer det.
Beställde väckning idag noll fem noll noll. Min iPhone sviker mig aldrig, den väcker mig som den ska men sen är det inte alltid så att jag, i egen hög person, kliver upp. Inte för inte som jag kallas snooze-master. Ingen snooze idag, men kan inte heller påstå att jag studsade upp. Jag kände efter ett par gånger om det verkligen är läge att kliva upp klockan fem på morgonen. Till slut var det bara att göra. Så jag gjorde.
Hade bestämt mig för att ta en promenad men kände inte riktigt att jag orkade gå så jag tog min cykel och inte vilken cykel som helst utan min gravel. Den har fått stå lite i skuggan nu av mitt nya cykelköp men det finns kärlek till båda att ge.
Rundan blev inte särskilt lång eller snabb men den blev av. Benen var sega idag. De brukar vara segstartade, de där benen.
Jag stannade till vid piren och tog mig en kopp kaffe och en övermogen banan. Det blåste lite för kallt för att jag skulle ta fram mitt anteckningsblock och plita ner ett par rader eller listor. Helt sonika blev det bara kaffe och många djupa andetag.

Min dag har varit igång i tre timmar och jag kan inte påstå att jag sprudlar av energi. Min dåliga nattsömn märks men jag är ändå glad att jag tog mig upp och ut. En cykelpendling till hemmakontoret. Kanske ger jag mig av till det riktiga kontoret. Pågår arbete på gatan utanför, det låter för jävligt.

Idag började dag ett av många (hoppas jag) med att fånga den där dagen riktigt tidigt. Fick inte till min morgonrutin så som det var tänkt men jag kom ut på en runda, jag får helt enkelt förfina det allt eftersom. Idag var huvudmålet att kliva upp. Mission accomplished!

Ha en god dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: