Det är mycket nu alltså

Just nu håller jag på att brista. Av lite olika anledningar men den mest påtagliga är faktiskt stress. Jag tror det är stress. Fick svårt att andas, andningen blev ytlig och väldigt mycket upp i halsen, inte magen. Känslan överrumplade mig i soffan när vi spanade på kartan. Vi, jag och min man. Sommarens äventyr.
Jag tror inte stressen i sig är relaterad till vårt äventyr utan bara det att tusen tankar överföll mig med lika många oskrivna todo-listor. Allt jag måste göra. Många av dessa måsten är fanimej jävligt roliga ska ni veta men jag vet bara inte i vilken ände jag ska börja.

Jag skulle ju utmana mig själv i hundra dagar. Skulle ju liksom ha återkommit till er tidigare men jag kom inte på något så snabbt. Har tagit mig hela helgen, krävdes två dagars vandring och en natt i skogen. Vilken natt sen då ska ni veta!
Grubbleriet gick så djupt och i så många olika spår att det spårade ur. Jag kunde inte välja något bara sådär taget i luften så jag fick ställa kravet att dessa hundra dagar ska ge mig något, driva något framåt och uppåt. Löpningen var på tapeten länge men jag vet också att med en förkylning så är det kört och jag VILL komma i mål. Kom på två saker till sist, en sak kom till mig i skogen vid brasan efter två flaskor (25cl) rosé och den andra igår när jag hängde över lösgodiset på Ica. Summa kardemumma, inget godis på 100 dagar. Choklad är undantaget och då pratar vi choklad med mer än 70% kakao. Just NU känns det som en ganska enkel utmaning. Kräks på godis, men om två dagar så är det nog annat va. Fråga mig då.
Det andra är, skriva i 100 dagar. Denna blir tuff. Det betyder alltså att bloggen ska uppdateras varje dag i hundra dagar. Jag kan ha tagit mig vatten över huvudet. Men, så är det just denna utmaning som driver mig framåt.
Hundra dagar börjar 15 juni. Hundra dagar slutar den 23 september. Wish me luck och allt sånt.

Det är mycket nu. Det mesta av detta mycket är roligt och spännande. Vi planerar en semester. En annorlunda semester än vad vi är vana vid. Vi ska cykla. Packa väskor på cyklarna och ge oss ut i ett gäng dagar och mil. Sova i tält i skogen, sova i tält på camping, sova i vindskydd kanske ta i en natt på hotell. Allt ska vi släpa på våra cyklar. Vi skulle cyklar Oslo till Bergen i Norge men vi är inte så värst välkomna där, så vi upptäcker Sverige. Närmare bestämt Banvallsleden – Halmstad till Sölvesborg. Cirka 300 km på 5-6.
Ni kommer få följa med på resan både här och på mitt instagramkonto. Blir en övningsresa innan men utan barn för att få känna på att cykla med all packning och förhoppningsvis göra de flesta av generalfelen. Vi lärde oss en enormt viktig läxa på helgens skogstur. Checka cheklistan innan vi ger oss av, bara en sån sak.

En grej i allt som är mycket nu ÄR att jag ska bli med podcast!!! Hur roligt som helst. Läskigt men roligt. Mer än så här får ni inte veta just nu. Jag vill presentera detta ordentligt och just nu i skrivande stund går det inte. Men jag ville bara säga det, jag ska blir med podcast. Kanske ska jag säga VI ska bli med podcast. Fy fan alltså!
Men just NU i skrivande stund måste jag smälta allt, skriva listor, andas djupt och andas djupt och andas…

 

Ett svar till “Det är mycket nu alltså”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: