Om Mig

Jag heter Nellie Nilsson och jag älskar att skriva. Drömmen är att slutföra ett skrivprojekt i form av en roman som publiceras. Jag är inte formellt skolad i skrivandet mer än enstaka terminskurser i kreativt skrivande. Jag började skriva i unga år, som en ventil och det är så jag skriver idag, som en ventil.

Jag är fyrtio plus med två underbara barn och gift med deras far. Jag lever ett ganska vanligt liv som inte sticker ut mer än någon annans. Jag hoppas kunna sticka ut med mitt skrivande, ärligt och från hjärtat. Försöker att inte censurera men det är lättare sagt än gjort men jag jobbar på att släppa spärren utan att inskränka på min integritet.

Jag har något jag vill berätta, därför bloggar jag. Om mitt liv och att följa drömmar. Våga förändra och förbättra mig. Skriva om hjärtats begär och själens mörker. Skriva om triviala ting och otriviala ting. Jag är inte ett modelejon eller inredningsguru men jag tycker människor och relationerna däremellan är intressant och spännande. Utforska mig själv, mina begränsningar och utmana mina rädslor.

Det är jag. En storm i ett vattenglas. Älskar Passionerat. Vill känna mig levande.

%d bloggare gillar detta: